Wandelingen door Verborgen Moois

Vandaag hebben we gewinkeld bij het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren.  We haalden voor onze gasten de ‘Verzamelbox Verborgen Moois’. Dat is een uitnodigend doosje met wandelkaarten.We vragen om er zorgzaam mee om te gaan zodat ook andere wandelaars er plezier aan kunnen beleven.

verborgenmooiswandelbox

Volgens het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren : ‘Verscholen tussen de glooiende hellingen van Zuid-Limburg liggen nog vele geheime en bijzondere plekjes. Als je ze niet kent, vind je ze niet. Het zijn stuk voor stuk unieke plaatsen die je kunt bezoeken of waar je kunt wandelen. Ze belichten elk een thema dat kenmerkend is voor Haspengouw, zoals het Gallo-Romeinse erfgoed, de holle wegen of de natuur in de valleien. De wandelkaarten in deze box bevatten de uitgestippelde wandelroute(s), praktische informatie en interessante weetjes over deze gebieden.

Deze box is niet compleet. We hebben nog meer Verborgen Moois in petto. De nieuwe kaarten kan je vervolgens toevoegen.

Momenteel bevat de wandelbox 11 Verborgen Moois wandelkaarten en 2 bonnen voor  gratis wandelkaarten van Verborgen Moois plekjes die in 2017 worden gerealiseerd.’

Advertentie

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s